Gourmet ilta
Niin sitä viisi hyvän ruuan ystävää kokoontui Muuramen perukoille laittamaan "pientä" iltapalaa lauantai-illan ratoksi. Syntyipä siitä melkoinen kattaus erillaisine ruokineen ja herkkuineen, illan menu oli seuraavanlainen:
Niin lopuksi tietenkin pikku arvostelu tuosta viskistä jota käytin possuun. Possuhan siveltiin The Balvenien 12 vuotta vanhalla DoubleWoodilla, joka on kypsynyt sekä tammi- että sherry tynnyrissä. Possuun tämä sopi varsin hyvin ja makukin tuli mukavasti sieltä esille. Itse en tästä viskistä niin hirveästi välitä, sillä en ole sherryn ystävä laisinkaan.
- Täytetyt kinkkurullat -
- Juustoinen salaatti -
- Meksikolaistyyliset lihapullat, tuoresalsa -
- Wiskillä marinoitu aurajuustoinen porsaanfile pekonilla -
- Makkara- Runebergin tortut -
- Kanaa hot saucella + jugurtti- basilikadippi -
- Lajitelma maustettuja makkaroita -
- Voisulassa kostutetut lämpimät coctailpiirakat -
- Suklainen juustokakku + kahvi -
Täytyy kyllä myöntää että menu oli kattava ja varsin koreaksi tuli myös noutopöytä ruokien valmistuttua.
Pojathan ahnaasti söivät niin ettei meinanut jälkiruoka mahtua enää kenenkään mahaan. Sukalainen juustokakku mangokuorutteella kruunasi kyllä illan kokonaisuuden, ei voi kun todeta että maha oli täynä ja ilta varsin onnistunut.
Niin lopuksi tietenkin pikku arvostelu tuosta viskistä jota käytin possuun. Possuhan siveltiin The Balvenien 12 vuotta vanhalla DoubleWoodilla, joka on kypsynyt sekä tammi- että sherry tynnyrissä. Possuun tämä sopi varsin hyvin ja makukin tuli mukavasti sieltä esille. Itse en tästä viskistä niin hirveästi välitä, sillä en ole sherryn ystävä laisinkaan.
Kommentit
Lähetä kommentti