Gastropub Jalo

Jyväskylän keskustassa sijaitseva Jalo on varsin maittava paikka, tarjoten ruokaa aina yön pikkutunneille asti. Ruoka on miten sen sanoisi saksalaistyylistä lihaisaa pubiruokaa, kuitenkin unohtamatta kasvisvaihtoehtoja, eikä hintakaan ole minusta mikään este.
Listalta löytyy kattavasti tavaraa niin pikkunälkään kuin isompaankiin näläntuskaan ja suolentäytteeksi. Plussana vielä se että Jalossa pyritään käyttämään lähiruokaa. Lisäksi ravintola tarjoaa kattavan olutvalikoiman mikä saa ainakin minut tuntemaan kipinää tätä paikkaa kohtaan. Myös henkilökunta saa kiitosta rennosta asenteesta ja asiantuntevasta palvelusta.



Nyt kävin syömässä lammasmakkaraa, annoksena ruoka oli pieni pettymys kokonsa suhteen ei niinkään makunsa. Yleensä kun Jalossa syö ei nälkä jää...nyt jäi! Tosin vaihdoin vhh:n tyyliin perunat pois ja kasvikset tilalle. Muuten annoksesta on annettava paljonkin kehuja, maggara joka on Tiituspohjan palvarin valmistamaa on maukas lihaisa ja mukavan suolainen. Kasvikset saavat ison plussan ollen niin mukavan napakoita, kokki oli osannut paistella rehut niin mukavan makuiseksi että kieli meinasi mennä ihan mennessään.

Kommentit

  1. Alimmaista kuvaa katsoessa aika ymmärrettävää että tuon ruokanäytteen jälkeen jää nälkä, vaikka olisi kuinka hyvää.

    VastaaPoista
  2. Joo hiukan oli pihtailtu noissa lisukkeissa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit