Uppalan Kartano


Setä pääsi taas haisemaan seminaarille, kun työnantajan kustantama vuotuinen kehittämisseminaari oli jälleen vuorossa, nyt paikaksi oli valikoitunut Seinäjoki ja siellä iltasapuska nautittiin Uppalan Kartanossa. Kartanon tilat olivat kyllä idylliset ja ensin saapuneen keittiön terveisen aikana tarjoilija kertoi talon historiasta.











Alkuun otin vasten kaikkien minun tuntevien odotuksia Suppilovahverokeittoa.



















Olipahan muuten herkullista, lautanen tuli pyyhittyä niin puhtaaksi että sen olisi voinut kuvitella tulevan tiskikoneesta. Pääruuaksi valitsin Luomupossun fileetä ja häränrintaa.















Erittäin herkullista oli tämäkin, maha alkoi jo osoittaa täyttymisen merkkejä mutta eihän sitä malttanut olla ottamatta jälkiruokaa. Jälkkäriksi Piimäkakkua ja porkkanaa.
















Varsin veikeää oli tuo porkkanasorpetti sekä kinuskimousse ja porkkanasiirappi, toimi muuten hyvin. Kokonaisuutana erittäin hieno ateria, ehkä yksi parhaimmista. Halpa paikkahan tuo ei ole mutta kun ruoka tulee läheltä on luomua ja tehdään tinkimättömällä ammattitaidolla aina tarjoiluun asti niin maksaahan siitä mielellään! Kiitokset ovatkin paikallaan niin keittiölle kuin muullekkin henkilökunnalle!

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit