Terassikauden avajaiset


Sääennusteet eivät olleet suotuisan oloiset kun suunittelimme terassikauden avajaisia! Mutta toisin kävi kuten näissä Suomen sääarvauksissa aina! Keli oli kyllä hieman viileä mutta aurinkoinen! Tietenkin kun ruokaa tehdään pitää olla ruuantekoruoka! ja samalla tulee taas makkara-arvostelu. Nyt ruuantekoruuan virkaa toimitti Lidl:n Urho Italian rebeli, joka on maustettu Mozzarellalla, tomaatipyreellä, maltaalla ja välimeren yrteillä.



Olihan muuten makunen makkara! Oikein juustoinen, jopa hieman kermainen maku. Tomaatti ja yrtit maistuvat sopivasti, erinomainen makkara! yksi kesän parhaista!
Varsinaiseksi sapuskaksi oli tarjolla siiderillä, soijalla ja chilillä ryyditettyjä kananfileitä, pussua pippurin ja erillaisten yrttiseosten seurana. Kasviksiakin eksyi grilliin kun sinne laitettiin kesäkurpitsaa, paprikaa, porkkanaa ja palsternakkaa! Kokonaisuus kruunattiin tietenkin peruna-, chili- ja valkosipuligrillisalaateilla ja haloumilla.



Ai että ku oli hyvvee! Vaikka itse sanonkin niin kyllä maut oli taasen kohillaan, ainut miinus ehkä itselle siitä että paprika ja kesäkurpitsa pääsi pikkasen liian kypsiksi! Mukava ilta tosiaan perata pikkasen krokettia ja syödä hyvää ruokaa itteään paremmassa seurassa!

Kommentit

Suositut tekstit