Terassikauden päättäjäiset


Nimihän on siinä mielessä harhaanjohtava että terassia ja grilliä tulee käytettyä läpi vuoden mutta hyvä tekosyy istua iltaa itseään paremmassa seurassa ja nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta! Tällä kertaa tein possua, kanaa, kasviksia ja makkaraa. Lisukkeena oli grillisalaatteja ja itsetehtyä mustaherukkachili- ja paholaisenhilloa.
Possuille tein marinadin suolasta, pippurista, viskistä, chilistä ja valmiista bbq-smoke mausteseoksesta. Kanat taas saivat samat perusmausteet mutta sekaan meni myös aimo loraus tummaa rommia. Kasviksiin meni suola ja pippuri. Makkaran virkaa ajoa Lidl:n Italian rebeli.



Niin meinasi ihan unohtua tuo Haloumi! Olihan tuossa yhdelle lautaselle tavarata mutta kyllä se kummasti uppoaa tuollainenkin määrä "kasvavaan nuoreen"! Porkkanat ja palsternakat oli omasta maasta. Hieman olin pettynyt tuohon kanaan kun siinä ei se rommi maistunutkaan niin selvästi kuin ajattelin, mutta hyvää oli silti.

Kommentit

Suositut tekstit