Äijä-illan apetta

Virallinen grillikauden avaus, vaikka toki grillaus jatkuu ympäri vuoden on keväällä aina ns. virallisen avauksen vuoro. Hieman lähti taas lapasesta tämä hankintapuoli, kun syöjiä oli kaksi ja ruokaa varmaan kuudelle!
Alkuun piti tietenkin ottaa ruuanteko ruuat, eli grillata pari makkaraa, makkarana toimi edellisen jutun Lihatrion Intohimo.



Noilla sitä kelpasikin aloitella! Tuohon vielä tumma olut päälle niin avot! Itse pääruokana oli porsaan sisäfilettä, joka sai mausteet suolasta, pippurista, tuoreesta chilistä, paprikajauheesta ja kukkokastikkeesta. Toisena oli kananrintapalat, jotka taas marinoitiin suolalla, pippurilla, provecen yrttimausteella. Kasvikset (porkkana, palsternakka, paprika ja bataatti) saivat niin ikään suolat ja pippurit sekä tuoretta chiliä ja dracula maisteseosta.





Ai niin olihan meillä tuossa vielä raakamakkaroita chorizon muodossa. Taas voi taputella itseä selkään, oli sen verran herkkua. Aina kun mahdollista pyrin välttämään näitä valmismarinaadeja, itse kun maustaa tietää mitä saa!

Kommentit

Suositut tekstit