Apetta seminaarireissulta

Kerta vuoteen pääsee työporukan kanssa tuulettumaan kehittämisseminaarin merkeissä. Vaihteeksi matka suuntautui Tampereelle, jossa kaksi päivää käytiin läpi tiukkaa asiaa. Kuitenkin että jaksaa puristaa on myös syötävä! Lounas molempina päivinä Kustaa Bar & Kitchenissä ja ma iltaruoka Plevnassa!
Ma lounas sisälsi pannupihvejä, maissipaneroitua broileria ja perunamuusia.


Hyvä ja maittava peruseväs, jonka hintakaan ei päätä huimannut sillä tuo maksoi 10.4€. Viisasta olisi ollut ottaa hieman vähemmän sillä illallinen oli vielä edessä. Plevnassa on tunnetusti hyvät ja isot annokset, eikä tämäkään kerta tehnyt poikkeusta. Alkuun Tammerkosken lohikeittoa, joka oli todella hyvä ruokahalun herättäjä.


Pääruuaksi Tehtaansaarnaajan karitsaa, jonka kylkeen kyytipojaksi Plevnan Pikkumusta...siis olut. Olipa muuten suunmyötäinen annos ja karitsa niin mureaa että melkein suli suuhun.


Jälkkäriksi Plevnan suklaakakkua ja vadelmakastiketta sekä suosituksen mukaan kyytipojaksi Plevnan Stout. Kohtuu "raskas" ja iso oli kakkupalanen.


Olihan muuten herkullista! Voin myös todeta että en noin ähkynä ole hetkeen ollut! Palvelu pelasi hyvin mitä nyt muutama sekaannus annosten kanssa. Hintaa tuolle kokonaisuudelle ilman juomia tuli 41.2 mikä ei minusta nyt kovin paha ole.
Ti lounas samassa paikassa kun ma ja nyt oli tarjolla savuporsasta ja uunijuureksia BBQ-kastikkeessa ja perunasienimunakasta, hintaa sama 10.4€


Annos riittävä ja varsin hyvä lounaspaikkana voin suositella lämpimästi, ala cartea en ole kokeillut, joten siitä ei ole mielipidettä.

Kommentit

Suositut tekstit