Hieman parempi aamiainen


Tuli käytyä aamupalalla Sokos Hotel Paviljongissa. Moni oli tuota kehunut ja nyt kun pääsi herkuttelemaan vieläpä ilmaiseksi, niin pakkohan se oli käydä kokeilemassa. Alkuun tietenkin hieman kuohuvaa, herukanlehdistä tehtyä alkoholitonta kuohuviiniä!


Palvelu toimi hienosti, eli "vieraat" toivotettiin tervetulleiksi ja kysyttiin otammekko kahvia vai teetä. Kahvi tuotiin termoskannussa pöytään ja tarvittaessa sitä sai lisää. Se mikä itselle pisti silmään niin paljon oli paikallisten/lähituottajien tuottajien tuotteita mehuista makkaroihin, suuri plussa tästä!


Sävintä ja sortimenttia oli kyllä joka lähtöön ja jokaiselle varmasti löytyi jotakin. Hienosti oli huomioitu myös gluuteenittomat ja ei eläinperäiset tuotteet, vaikka itse en näiden tuotteiden kuluttajiin kuulukkaan. Erityisen kiitoksen saa raparperimansikkajuoma ja lammasmakkarat! Olihan muuten herkullisia!



Jälkkäriksi kun vielä otti pannaria vaahterasiirapilla, raparperipiirakkaa ja talon omaa riisisuklaata niin alkoi olemaan vatsa sen verran pinkeenä että hyvä kun pääsi pöydästä ylös! Aamiainen maksaa siis 19.5 euroa ja on kyllä hintansa väärti!

Kommentit

Suositut tekstit