Mökkiviikonlopun apetta


Matka suuntautui viikonlopuksi Tahkolle ja vaikka se kuuluisa vasikka elää kuulema juomallakin, oli sitä jotain kiinteääkin laitettava suuhun! Perjantaiksi tehtiin pitsoja ja niitähän muuten tuli, olisiko kaikenkaikkiaan 8 pitsaa lävähtänyt pöytää. Täytteiden virkaa toimitti, kinkku, parmankinkku, salami, aura, ananas, mozarella yms. Hakille kiitos pohjien työstämisestä! 



Niin tuli pitsoja että aamupalaksikin niitä riitti! sen lisäksi tietenkin pekonit ja munat sekä normaalit aamupalatarpeet leipineen yms. lisukkeineen!



Lauantai päivä meni rinteessä ja siellä muutama terästetty kaakao tuli nautittua.


Illaksi oli suuniteltu nyhtöpossuhamppareita ja possuhan oli saanut jo torstai-iltana marinadin pintaansa ja lauantaina se laitettiin jo aamusta uuniin sipulin ja oluen kera, jossa se olikin seuraavat 6.5 tuntia. Oli muuten nasu pehmeätä kun sitä alkoi nyhtämään.




Hamppareihin jokainen sai laitella haluamansa täytteet, oli juustoa, kurkkua, salaatia, majoneesia, tomaattia ja tietenkin tuota nyhtöä, jolle oli kastike tehty BBQ-kastikkeesta, kokiksesta, mustapippurista ja lopuksi vielä pieni loraus Fernettiä.





Kaikki kiva loppuu aikanaan ja niin myös tämäkin viikonloppu, paluumatkalla tuli pysähdyttyä Lievestuoreen Shellille, jossa lautaselle tuli lihapullapasta. Annos ei ehkä kovin kaunis mutta hyvää oli!


Voi taas todeta että kaikki oli hyvää ja kiittää kaikkia matkaseurasta! Tuossa nyhtöpossussa on sekin hyvä puoli että se valmistuu kuin itsestään, ei tarvitse yhden olla koko päivää hellan edessä!
 

Kommentit

Suositut tekstit