Juhannus

Niin se taas tuli vietettyä tämä keskikesän juhla, jota myös juhannukseksi kutsutaan. Juhla missä Suomalainen mies pääsee toteuttamaan itseään eli laittamaan sen kossun pakkaseen ja kusemaan veneestä. Herkuttelijan juhannus poikkeaakin tuosta perinteisestä ja uutisista saimme kuulla että tänä juhannuksena herkuttelioita oli enemmänkin, kun oli historiallisen vähän sepalus auki ja kalu kädessä hukkuneita!
Se mitä herkuttelija juhannukseen kuuluu on grilli, makkara, possu, nauta, kana, tietenkin olut sekä kokko, lavatanssit, mökki, sauna ja uinti! Eikä ole missään tärkeysjärjestyksessä!
Tästä se on herkuttelija hyvä aloittaa! Niin siinä grillin hellässä huomassa lämpenevät täytetyt paprikat, possun kylkipala sekä makkarat.


Vaikka ei allekirjoittanutta voi edes hyvällä tahdolla sanoa parkettien partaveitseksi saati edes linkariksi tuli laitettua jalalla koreasti!


Kokko oli varsin komea ja maisemat kohillaan. Tosin kiitos EU:n ei enää nähdä kunnon kokkoja vain tälläisiä risukasoja.Juhannuspäivän aamupala!


 Sauna ei ollut siitä suurimmasta päästä mutta sitäkin parempi. Löylyt olivat pehmeät mutta tehokkaat.
Grilliin eksyi täytettyjä herkkusieniä, kasvisnyyttejä, possua, nautaa ja kanaa. Huomatkaa loistava paistinlasta!


Lopuksi vielä perisuomalainen kuva kuin vain voi olla. Uimassakin tuli käytyä!

Kommentit

Suositut tekstit