Nyhtöpossua joulukinkusta


Joulukinkusta nyhtöpossua idean isä on siis kaverini Haki, joka kertoi joulunpyhinä tätä herkkua tehneensä! Tahkon reissu oli edessä ja sinne päätimme tehdä nyhtöpossuhamppareita ja kun kinkutkin on kaupassa puoli-ilmaisia niin tätähän sopi kokeilla!
Kinkku sai pintaan pippuria, paprikaa ja NoMu:n mexican rubia, suolaa en käyttänyt sillä ajattelin että kinkussa itsessään on sitä jo tarpeeksi. Nasu uunipataan, joukkoon hieman olutta, kokista ja rommia ja uuni 120 astetta ja meillä se siellä köllötteli n. 6 tuntia.Repimissession jälkeen leikattiin muut emmeet, joita oli tarkoitus tunkea tuonnne väliin, kukin oman maun mukaan. Oli punasipulia, majoneesia, suolakurkkua, aurajuustoa, cheddarjuustoa, salaattia yms. Sämpylöinä oli juustosämpylöitä ja pitaleipiä. Itse possu sai vielä kastikkeen kokiksesta ja Stubb´s sweet heat bbq-kastikkeesta.
Kylkeen vielä itse tehdyt maalaisranskalaiset niin avot! niin upposi kapeisiin kasvoihin yksi hampurilainen ja yksi pitaleipä, itse pidin enemmän tuosta juustosämpylästä, vaikka ei noissa kummassakaan mitään vikaa ollut.

Kommentit

Suositut tekstit