maanantai 22. helmikuuta 2016

Pinaattifrittata


Ohjeeseen törmäsin täysin sattumalta selatessani Iltalehteä, siellä pippuri.fi oli linkannut ohjeen Pinaattifrittatasta. Ensimmäinen ajatus oli että mikä tää on mutta siis kysehän on eksinkertaisesti munakkaasta. Hiukan tuota pippurin ohjetta duunailin eli jätin perunan pois. Siellä lukee myös että jos haluat lihaa niin lisää pekonia...miten niin jos!! Itse en laittanut pekonia vaan jauhelihaa ja sekin toimi tuossa aivan loistavasti.



Pinaattifrittata:
jauhelihaa
3 porkkanaa
1 palsternakka
5 munaa
1 dl maitoa
sipulia ja valkosipulia
juustoraastetta








Pilkoin sipulin ja valkosipulin pieneksi ja paistoin ne jauhelihan kanssa, mukaa töppäsin suolaa ja pippuria sekä paprikajauhetta. Höyrystin porkkanoita n. 10 min ja palsternakkaa n. 5 min. Pinaatit pieneksi ja kaikki pannuun hetkeksi ottamaan väriä. Munien rakenne rikki ja maito joukkoon, munamaidon sekaan laitoin myös pippuria ja suolaa, seos kasvisjauheliaseoksen päälle ja pikku sekoitus että ainekset ovat tasaisesti pannulla. Uuni kannattaa lämmittää n. 175 asteeseen ja luonnollisesti tuo pannu kannattaa olla uuninkestävä!! Juustoraaste pintaan ja saapi muhia uunissa sellaisen 25 - 35 min riippuen siitä miten ruskeaksi juuston haluaa.


Oli muuten maukasta ja tässähän voi käyttää mitä täytteitä haluaa. Eli kaikki jääkaapin jämät vain tänne ja hyvää on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti