Ravintola Vanha Mylly


Jämsänkosken kupeessa sijaitseva Ravintola Vanha Mylly on idyllinen paikka näin talvellakin, saati sitten kesällä! Entuudestaan tämä paikka ei minulle ollut tuttu muuten kuin Sukulan Kuppilat kuntoon ohjelman kautta. Paikka on mukavan "pieni" sekä tunnelmallinen, tämän suuntaisia paikkoja saisi olla tiedossa enenmmänkin, sillä näihin tekee mieli rahansa kantaa toisin kun isoihin ketjuihin!


Etukäteen jo netissä tuli tutustuttua ruokkalistaan ja sieltä muutama annos nousi taistelemaan lautaselle päätymisestä, kun en osannut itse päättää mentiin tarjoilijan suositusten perusteella. Alkuruoka oli selkeä, Savuporo-vahverokeitto.Keitto oli mainio, sienet ja poro maistuivat erittäin hyvin eikä keitto ollut liian kermainen. Ainut mikä näin ei niin sieni-ihmisenä olisin toivonut oli se että sienet olisivat olleet pienempinä paloina, muuten keitto oli loistava!
Pääruuan kanssa käytiin tuo kaksinkamppailu Myllärin burgerin ja Myllyn leivän välillä, tarjoilijan suosituksesta lautaselle päätyi leipä! Jossa oli nyhtöpossua, bearnais-kastiketta, paahdettua paprikaa, persikkaa ja salaattia.Valinta osui kyllä nappiin, vaikka hampparia en maistanutkaan. Itse tehty peruna-ohrarieska joiden väliin nuo herkut oli töpätty maistui loistavalle, omaan makun kastiketta olisi voinut olla hiukan vähemmän mutta annos oli loistavan makuinen ja täyttävä.
Jälkihyvä meinasi jäädä ottamatta juurikin tuon vatsan pinkeyden takia mutta ei voinut olla sortumatta Suklaaunelmaan. Suklaakakku ryyditettynä tuoreella chilillä sekä vanhanajan vaniljajäätelöllä, vielä mukaan sai valita vadelmamelban tai chilihillokkeen ja jälkimmäinen noista päätyi kakun seuraksi.

Kokonaisuudessaan ateria oli mainio, palvelu toimi myös moiteettomasti, joka aterian yhteydessä käytiin kysymässä onko kaikki ok ja maistuuko ruoka ja kyllähän se maistui, hyvä ettei tullut lautasia nuoltua! Hintaa kertyi kokonaisuudelle 28.1€ eli varsin koohtuullinen kolmen ruokalajin kattaukseksi!

Kommentit

Suositut tekstit