Old Brick's Inn


Bricksissä on tullut käytyä useasti syömässä ja miksipä ei kävisi kun ruoka on ollut aina laadukasta ja hyvää. Nyt koitti hetki että pääsi tilaamaan sapuskata oikein pitkänkaavan mukaan.

Alkuun tuli otettua Miedosti savuista härän paahtofileetä, jonka lisukkeena oli marnoituja kasviksia ja piparjuuri créme fraíchea.


Annos oli yllättävän kookas alkuruuaksi mutta kun oli päivän nähnyt nälkää tämän takia oli se lähinnä vain positiivista.


Pääruuaksi otin karitsaa kahdella tapaa, tässä annoksessa päkää oli sekä niskan että paahtopaistin muodossa ja seuranaan karitsalla oli hunajaisia juureksia, smetanaista hapankaalipaistosta sekä porviinikastiketta. Ruokajuomaksi otin menun suosituksen mukaisen Prykmestarin Schwarzin.


Kyllä oli lambi pehemosta ja hapankaali sopi sen kanssa vallan mainiosti, tuosta portviinikastikkeesta en saanut oikein otetta mielestäni se ei tuonut annokseen mitään makua tosin ei se sitä pahentanutkaan. Olut sopi annokseen kuin se nyrkki siihen kuuluisaan silmään!

Jälkkäriksi tuli tilattua Omenapannukakku vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kera.


Kyllä kelpasi makustella kakkua mukavasti sopi kuuma pannukakku ja kylmä jäätelö keskenään.
Jälleen ei voi kuin todeta että ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi eikä palvelussakaan ollut moitteen sijaa.

Kommentit

  1. Ai sieltä saa ruokaakin, käyntiäsi edeltävänä torstaina ei tullut syötyä, ei ollut kyllä tarviskaan, oli sen verta pätevät eväät järjestetty Kaijalaan. Siis todella pätevät... Mutta viskiä tuli juotua ja juuri ne kaksi mukia liikaa, meni ehkä vähän hukkaan jaloviinan sun muun jälkeen. Hyvää Joulua!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit