Viinimessut


Yleensä minä ja viini ei mahduta samaan tilaan saati samaan kehoon, mutta kuten ennenkin enakkoluulot ovat tehty rikottaviksi! Valkkaria pystyn juomaan ja olen rehellisyyden nimissä joskus maistanut hyvää punkkuakin mutta siitä pirulaisesta kun meinaa saada migreenin niin olen ajatellut että olkoot punaviinit keskenään ja minä keskityn aineisiin jotka eivät aiheuta krapulaa kummempaa jälkitautia.
Nyt sitä kuitenkin pieni ihminen pääsi korkeakulttuuria harrastamaan oikein urakalla ja täytyy sanoa että kun vain meni ja kysyi sekä esitti asiansa niin että en oikein edes pidä punkusta ja saan siitä yleensä migreenin niin kyllä se maalainenkin löysi mehunsa ja jopa loppuillasta pikkurilli pystyssä siellä pyöriteltiin lasia ja koitettiin löytää sitä turvetta ja takaa-antavuutta niistä mutta löytämättä ne jäi.Tästä liikkeelle ja tiskiä kohden!


Eka makusteltava oli epsanialainen Raimat Merlot Castell De Raimat ja kyllä se ihan jees oli.
Toisena lasiin eksyi Raimat Vallcorba joka ei ollut huono sekään mutta ei niin pehmeä kuin edeltäjänsä.
Kerran hevimies aina hevimies tätä tiskiä ei pystynyt ohittamaan, kun kerroin tarjoilijalle että ekaa kertaa pappia kyydissä niin sanottiin vain että et sitten helpoimmasta päästä aloitanutLiekkö syy ollut kahden aikaisemman viinin vaikutus mutta ei nämäkään pahalta maistuneet mutta edellisiin verrattuna eivät lähelekkään niin köykäisiä juotavia.Samaiselta tiskiltä löytyi jopa hieman allekirjoittaneellekin sopivampaa juotavaa elikkäs olutta.

Enempää tuotteista ei tullut otettua kuvia mutta punkkuun kyllästyneenä siirto kuohuviin tuntui jotenkin luontevalta ja lasiin eksyi Beautiful Fruit Fragola joka olikin vallan mansikkainen yllätys ja tässä vinkki niille jotka kiskovat Fresitaa niin maistakaapas tätä on minusta parempaa. Seuraavaksi sitten olikin Café de Paris Blanc de Blancs Brutin vuoro (kuka näitä nimiä keksii?) mukavan kuiva vastapaino tuolle edelliselle. Jossain vaiheessa iltaa sitä sitten jo siirryttiin siidereihinkin mutta niistä ei sen enempää!
Niin kokonaisuudessaan oikein mukava kokemus ja tulen luultavasti maistelemaan punkkuja vastaisuudessakin mutta tuliko maalaisesta punkun ystävää no ihan ei, eli kotiin ja pullotolkulla en ainetta osta. Tapana tämä on varsin oiva ja halpa tapa tutustua eri tuotteisiin ja viinilajeihin, sillä lasi maksoi 10 eskoa, josta sai 7 eskoa takas kun sen palautti tai piti sitten lasin itsellään. Viinilippu oli 1.5 eskoa ja riippuen viinin hinnasta niitä meni yhteen maistiaiseen 1-3 kappaletta eli ei mitenkään paha!
Sen verran tästä kuitenkin jäi kipinä että ensi vuonna jos tälläiset on niin ehdottomasti uudestaan, tosin järjestäjille vinkkinä järkätkää ensi vuodeksi myös olutmessut ja jos mahdollista viin kylkeen myös viskimessut! Voin taata että väkeä riittäisi!

Kommentit

Suositut tekstit