Gastropub Jalo


Vaikka koitankin välttää ravintoloissa suuria ketjupaikkoja tekee tässä poikkeuksen Gastropub Jalo jonka konstailematon pubiruoka on hyvää ja sopivan hintaista, käyttäen lähiruokaa ja valmistaen mahdollisimman pitkälle kaikken itse eli mahdollisimman vähän valmistuotteita!
Rallien huumassa piti sitä saada jotain apetta kun kylillä olitiin, aikansa mietittyään erakoitunut viskisieppo otti itselleen grillattua maksaa.


Annoshan oli varsin näyttävä ja aina lämmittää pienen ihmisen sydäntä kun tilatessa kysytään maksasta kypsyysaste! Muuten annoksessa oli lisukkeina kukkakaali-valkosipulupyreetä, kasviksia, Porter-haudutettua sipulia ja pekonia.
Nyt voin sanoa että oli annos kohillaan! tuosta ei paljoa maksa parane! vielä kun kylkeen sipaisi Laitilan pienpanimon oluen niin olihan se lähes täydellistä! Mutta ei niin hyvää etteikö pahaakin, laskua pyydettiin useammaltakin tarjoilijalta mutta loppujenlopuksi homma meni niin että tiskillehän sitä piti maksamaan mennä eli hieman jäi palvelusta paha maku suuhun!

Kommentit

Suositut tekstit