Pikkujoulujen sapuskata


Tänä vuonna näitä veikeitä juhlia olikin oikein kolmin kappalein ja jokaisessa luonnollisesti tehtiin muutakin kuin ryypättiin eli keskityttiin myös tähän syömäpuoleen.
Ensimmäiset pikkujoulut oli Jyväskylän Moottoriklubi ry:n, jossa tarjolla oli palvattua porsasta ja erillaisia salaatteja sekä leivät ja leikkeleet. Mutta ennen kuin pääsimme juhlimaan kerholle oli Make laittanut "pientä alkupalaa" lainausmerkkien merkityksen ymmärtänette kuvista!Joskus se "pienikin" voi olla kaunista!

Jälkkäriksi valkosuklaa pannacotta. 


Ja kerholla sitten sitä possua!


Molemmat kattaukset upposivat allekirjoittaneeseen kuin metrinen halko! Paremmuusjärjestykseen en näitä ala laittamaan sillä omalla tavallaan se on mahdotonta!

Seuraavat pikkujoulut olivat sitten firman juhlat joita vietettiin A-salilla! Tarjolla oli sielläkin kattava noutopöytä ettei kyllä nälkäiseksi jäänyt, mutta pakko sanoa että ymärrän sen ettei naudan tarvitse olla pääruokana lämmintä mutta ei se jääkaappikylmääkään saisi olla.
Herkkua on siinäkin monenlaista.


Kolmannet ja onneksi myös viimeiset (ei vanha jaksa enää) olivat ammattiliittomme järjestämä konsertti Leningrad Cowboys ja Venäjän ilmavoimien kuoro, jossa suotuisaan hintaan sai itselleen VIP-passin ruokineen päivineen.
Kelpasi tämäkin!
Menu oli Paviljongissa suunniteltu hyvin teemaan sopivaksi ja joutui oikein santsaamaan kun oli niin hyvvee! Tästä tilaisuudesta on pakko moittia sitä miten huonosti ja siis luvattoman huonosti juomatarjoilu toimi ko. paikassa! Jos minua ennen on 4 ihmistä jotka ottavat olutta niin siihen ei voi mennä 30 minuuttia että heille ne kaljat saadaan!

Kommentit

Suositut tekstit