lauantai 29. maaliskuuta 2014

Kaura-omenapaistos


Eipä ole hetkeen tullut kirjoiteltua ja vielä pitempään hetkeen ei ole tullut juttua sapuskasta, saati sitten jälkiruuasta! No ei tämä nytkään sinänsä mitään ihmeempää ole vaan kyse on pelkästä kaura-omenapaistoksesta, jonka nyt jokainen osaa tehdä.




- 5-7 omenaa
- voita n. 200g
- kaurahiutaleita
- fariinisokeria
- kaneria
- vaniljasokeria









Lohko omenat. Sulata voi kattilassa lisää n 1dl fariinisokeria tai enemmän oman maun mukaan, sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja niitä sen verran että "taikinasta" tulee sopivan levitettävää. Sitten vain omput vuokaan, kanelit ja sokerit pintaan ja tuo seos päälle. Koko komeus uuniin  200 astetta ja 15 - 25 min uunista ja omasta paistoasteen perversiosta riippuen.
Päälle kun laittaa vielä vaniljavaahtoa niin kyllä tuota yksi mies tuollaisen puoli vuokaa kerralla vetää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti