Pöllöwaarista piparitaloihin ja glögiin


Tulipahan ensimmäistä kertaa käytyä Pöllöwaarissa syömässä. Täytyy sanoa valitettavasti tarjolla oli pelkästään joulumenu, sillä olisin mielummin ottanut jotain ihan oman valinnan mukaan mutta näillä mennään mitä on tarjolla!
Palveluhan paikassa on aivan ensiluokkainen, josta suuri kiitos henkilökunnalle! Menuhan menee niin että alkupalat otetaan noutupöydästä ja pää- ja jälkiruoka tarjoillaan pöytään. Alkuruokapöytä notkuikin herkuista ja oli vähintäänkin riittävä!

MÄTIÄ, SIPULIA JA VUOLUKERMAA
KYLMÄSAVULOHI-PUNASIPULICOCKTAIL
SIPULIMAUSTESILLIÄ
TALON SINAPPISILAKOITA
KATKARAPUJA KIRVELIKASTIKKEESSA
GRAAVATTUA LOHTA, tilli-sinappikastiketta
LEPPÄSAVUSTETTUA LOHTA
KUHATERRIINIÄ, sitruuna-ruohosipulikastiketta
TÄYTETTYÄ PORSAANFILEEGALANTIINIA, kotisinappikastiketta ROSMARIINIMARINOITUA RIIMIHÄRÄNFILEETÄ
SAVUPORO-PUOLUKKAKAKKUA
MARINOITUA KALKKUNANRINTAA, basilika-parmesankastiketta
SELLERI-OMENASALAATTIA, pähkinämajoneesia
METSÄSIENISALAATTIA, mustapippurismetanaa
MARINOITUJA UUNIJUUREKSIA, aurajuustokastiketta 
VIHERSALAATTIA, hunaja-sinappidressing
KEITETTYÄ PERUNAA
talon vaaleaa juureen tehtyä leipää ja makeaa mallasleipää ja voita

Alkuruokapöydän antimet olivat äärimmäisen herkullisia ja maukkaita! Pääruokahan valittiin kolmesta valmiista vaihtoehdosta, Liha (härkää), Kala (Kuha) ja Riista (Kyyhky). Itse valitsin kyyhkyn. Pääruoka oli kohtalaista, ei mitenkään aiheuttanut sellaista VAU-elämystä ja pakko sanoa että tuli vähän sellainen olo että nyt on pipetillä laitettu ruokaa lautaselle, harmittavan pieni oli tuo pääruoka-annos, pitää toki mainita että tuo erittäin runsas ja kattava alkupalapöytä kompensoi hieman tuota pääruuan pienuutta!Jälkiruoka tarjoiltiin myös pöytään ja se oli kaikille sama, jäätelöä ja lakritsavaahtoa. Jälkkäri oli maukas ja hyvä!Seuraavana päivänä tulikin käytä Toivolan vanhan pihan joulupihalla ja samalla piti käydä naukkaamassa glögiä kahvila Muistossa. Glögin kylkeen otin mokkajuustokakun.
Vanhaan malliin tuli myös väännettyä muutama piparkakkutalo, toisin sanoen 22 kpl, vuosi vuodelta tuo määrä tuntuu lisääntyvän, saas nähdä milloin raja tulee vastaan!

Näiden kuvien myötä kaikille oikein hyvää joulua ja onnea vuodelle 2015!

Kommentit

Suositut tekstit