sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uuten vuoten apetta


Niin se vaihtui taas vuosi tässäkin torpassa ja mikäs oli ottaessa vuotta vastaan kun sapuska oli näin Suomalaisen miehen näkökulmasta varsin ensilaatuista. Mikäs se köyhän mieltä voisi enemmäpää lämmittää kun kunnon kasa erinomaisia makkaroita ja nakkeja. Lautaselle päätyi Frankfufurter-nakkeja, Krakovanmakkaraa, Bratvursteja ja Herkkunakkeja. Perunasalaatin virkaa ajoi porkkanasta, palsternakasta ja omenasta tehty majoneesisalaatti, lisäksi siihen töpättiin maustekurkkua, paprikaa, smetanaa, suolaa ja pippuria.


Bratukoista vielä väännettiin nakkipiiloja! Elikkäs voitaikinasta kuori nakin ympärille ja uuniin, muuten käyrät lämmitettiin höyryttämällä. Siihen kun vielä illantullen sai kilistellä laseja ja ampua raketteja ihteään paremmassa seurassa niin pakkohan se on sanoa että vuoden vaihde meni vallan loistavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti