Juhlahumua!


Onkin vierähtänyt aikaa hetkinen kun on viimeksi tullut kirjoiteltua! Mutta mikäs sen parempi aihe kirjoittaa kun omat synttärit! Vielä kun täytti pyöreitä niin sitä suuremmalla syyllä! Jäköön se sitten arvailuksi montako pyöreää tuli täyteen!
Juhlien valmisteluhan alkoi jo hyvissä ajoin tilauksilla Saksanmaalle jotta saadaan juomapuoli kuntoon! Pitääkin taas ääneen ihmetellä että saan 70€ 20 litraa olutta ja muutaman kuoharin kun hätävarana kävin ostamaasa kaksi 3l tonkkaa valkkaria Alkosta juuri ennen h-hetkeä niin hintaa tuli 57€!!Ja ettei pääsisi nälkä yllättämään olihan se tehtävä pikkusuolastakin tarjolle, makeaa unohtamatta. Valmistin tuorejuustosta ja kinkusta täytteen johon töppäsin mausteeksi pippuria, tuoretta basilikaa ja paprikajauhetta. Täyte pursotettiin ruisnappien päälle. Toinen täyte tehtiin niinikään tuorejuustosta johon tuli savulohta, pippuria, ruohosipulia ja parikajauhetta ja tämä täyte pursotettiin saaristolaisleipäneliöiden päälle, pinnalle vielä ruohosipulia ja osaan lihanapeista laitoin tuoretta chilisilppua.Makiaksi hyväksi päätin tehdä juustokakkuja ja ohjeen nappasin Kotikokki-sivustosta, toki tuota hieman muunnellen eli kiilteen jätin kokonaan pois ja liivatteet sulatin juurikin tuohon Baileykseen.

Booliakin oli tarjolla ja sitähän lipitettiin oikein olan takaa! yhtään votkapulloa ei tarvinnut kotio kantaa, eikä kyllä muitakaan boolitarpeita. Kuvaa ei tuosta vihreästä "myrkystä" ole mutta ohjetta kyseltiin niin tässäpä se:

0.75 l Vodkaa
1 l Lime likööriä tai mixeriä (tää oli 5.5 %)
1- 1.5 l Spriteä
Omppumehua oman maun mukaan!

Että sellanen kattaus tällä kertaa! käteen jäi yksi kakku, pari tonkkaa kaljaa ja pirun hyvä mieli! Kiitos kaikille osallistujille, tunnen itseni etuoikeutetuksi kun minulla on tuollaisia ystäviä kun te olette!

Kommentit

Suositut tekstit