Äijäillan apetta


Kaverin kanssa istuttiin iltaa ja pitihän se sitten apettakin laittaa, niinpä suunta kohti Saksanpoijaan kauppaa eli Lidl:ä sieltä sitä saapi kaiken mitä "rahvas" mies tarvitsee! Onneksi muistettiin ostaa grillihiiliä ja sytytysnestettä muuten olisi ollut hiukan raaka meininki! Kaverin taloyhtiössä kun on viimesenpäälle kotakeittiöt ja kaikki!


Siinä sitä on emmettä kahdelle miehelle tarpeeksi, unohtamatta nestetankkkausta joka sekin oli hoidettu kuntoon. Pöytää koristi siis raakamakkara Chorizo, possunpihvit, pekoniin käärityt nakit, kasviksia (porkkana, paprika, kesäkurpitsa), peruna- ja kurkkusalaatti ja jälkkäriksi vaahtokarkkeja.Chorizo oli kyllä aivan loistava makkara, hiukan tuo ottaa kypsymiseen kauemmin kuin tavan lenkki mutta avot! olihan se hyvää! Sopivan suolainen, mausteinen, tasalaatuinen! Pisteet 4/5. Pekoniin käärityt nakit oli myös hyviä mutta ei niistä tuollaista makuelämystä saa mitä tuosta chorizosta. Pihveihin tuli töpättyä suolaa, paprikaa, pippuria ja chilistä rubia, joten maistui nekin varsin maukkaalle. Kasviksiin suurinpiirtein samat mausteet tuota chiliä lukuunottamatta.


Siinä se on vaahtokarkki ruskeena, pitää kyllä todeta etten tajua tuota pointtia tuon lämmittämisessä! Tuosta tulee vaan limainen, lötkö ja jokapaikkaan takertuva klöntti! Ilman paahtamista maistuu ihan ok ja on jopa helposti syötäväkin. Sen verran hyvää kuitenkin oli että piti oikein ähkyyn itsensä syödä ja ähkyä helpottamaan piti ottaa pikkaisen Jägermaisteria!

Kommentit

Suositut tekstit