"Pientä iltapalaa"


Sitä kun joutuu ns. sotaleskeksi niin eihän se auta muu kuin syödä suruunsa! No ei sentään mutta tämän siitä saa kun menee nälkäisenä kauppaan. Jälleen herkut tarjosi tämä Saksan lahja Suomelle eli Lidl! Vaikka koitankin välttää valmiiksi marinoituja tuotteita en malttanut olla nyt niitä ottamatta, kun vielä niin hienosti alennuksessa olivat. Yllätys olikin positiivinen kun ei possu kylpenyt kastikkeessa vaan marinadia oli juuri sen verran kun liha maustumiseen tarvitsee. Mukaan lähti Grillimaisteri word tuotesarjasta Thai pork tendinerloin ja Urho Eili makkara, joka leuhkii olleen oluella maustettu pötkylä, vielä otin itse makkarapaketissakin komeilleen Veikko oluen, joka kyljessään mainostaa olevansa Suomalainen Ale. Tuohon vielä tein provencenyrteillä maustetut porkkanat kylkeen.
Possuhan oli maukas ja yrttinen ja kyllä siinä itämainen twisti oli, omaan makuun olisi saanut olla hieman suolaisempaa mutta oikein hyvä oli näinkin! Urho Eili taasen maistui maltaiselle, makarassa oli hyvä suola, lihaisa ja tasalaatuinen ei siis tullut täkyjä vastaan! Kuitenkin hieman vaatimaton. Pisteet 3/5. Porkkanat olivat mukavan yrttisiä ja imeliä.
Veikko taasen oli vaahdoltaan runsas mutta lyhytkestoinen. Väri oli varsin simamainen ja tuoksussa oli samaa simamaisuutta ja hedelmällisyyttä. Maku jatkoi samaa hedelmällistä linjaa, jopa hiukan sitruksinen ja mukavan maltainen. Jälkimaussa tuntui sopiva humalan käyttö.


Kyllä noilla yhden illan jaksoi, jäi jopa pikkaisen ylikin! Toisesta makkarasta jäi syömättä 1/3 osa, joo ei saisi ruokkaa heittää hukkaan mutta kyllä tuossa yhdelle vinkuheinälle oli apetta kerrakseen.

Kommentit

Suositut tekstit