JALO Kitchen & Lounge


Jalo aukaisi vihdoin ovensa remontin jälkeen niin olihan se käytävä testaamassa miltä uusitut tilat ja varsinkin ruoka maittaa. Aluksi minut ohjattiin pöytään ja kerrottiin mitä pitää sisällään päivän liha ja kala. Lista on uudistunut mukavasti ja toki siellä on mukana myös muutama vanha tuttu. Alkuun otin Roinilan Karpalo-Merguez makkaroita, joiden kylkeen oli laitettu siiderisinappia ja coleslawta.


Olihan tuo herkkua ja nyt löytyi sinappikin josta allekirjoittanut tykkäsi, olen siinä mielessä omituinen että en pidä sinapista lainkaan se lähinnä pilaa makkaran mutta tämä tökötti oli hyvää! Pääruuaksi otin Meat Platen, jossa oli niin ikään Roinilan karpalo-merguez- ja juusto-chilimakkaraa sekä paahtopaistia, sitrusmarinoitua punasipulia, piparjuuriaiolia ja siemennäkkäriä.


Näin jälkikäteen ajateltuna olisihan sitä voinut ottaa jotain muuta sillä nyt alku- ja pääruoka oli lähes identtiset mutta ei moitteen sanaa! näin suurena lihajalosteen (makkaran) ystävänä tämä meni vallan mainiosti. Ruoka oli hyvää, maut kohillaan ja jotenkin tämä oli selkeätä, konstailematonta ja hiton hyvää, ruokaa ilman turhia kikkailuja! Palvelukin pelasi loistavasti eikä hinnassakaan ollut valittamista koko satsi jälkiruokakahveineen oli 22.2€. Itse pidin myös tuosta avokeittiöstä ja ylipäätään uusitusta miljööstä!

Kommentit

Suositut tekstit