maanantai 15. toukokuuta 2017

Wilhelmin Tumma mallas ja Chilibean


Edelleen jatkuu graniitinvalkean adonisvartalon rakentaminen kesäkuntoon, nää uutuudet on todellakin tervetulleita ja tässä on havaittavissa hieman samaa kuin oluissa, että nyt uskalletaan jo kokeilla pikkasen erikoisempiakin makuja ja hatunnosto tästä! Nyt vuoroon tuli Wilhelmin Tumma mallas ja Chilibean.


Otetaan ensiksi käsittelyyn tuo maltainen kaveri. Väri on tumma, ehkä jopa hieman outo. Hyvä suola, maltainen vivahde. Hieman kuivahko ja jauhomainen mutta hyvänmakuinen käyrä! Sitten vuoroon chilibean, joka on ryyditetty kidneypavuilla. Tämäkin hieman kuivahko, hyvän suolainen, tulee mieleen texmex-ruoka, sopivan tulinen.


Tykkäsin kyllä molemmista ja näitä ei oikein voi laittaa edes paremmuusjärjestykseen olivat niin erillaisia mutta suosittelen kokeilemaan kumpaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti