Pikkujoulujen apettaAmmattiliiton pikkujoulut järjestettiin ihan Tallinnassa asti, toki se merkitsi myös sitä, että ruokailut oli laivan buffetpöydistä. Sinänsähän siinä ei ole mitään vikaa mutta saattaa hieman tylsältä näyttää nuo annokset mutta pitänee todeta heti alkuun, että jos tuolta ei löydä syötävää niin ei sitten mistään!

Kaikki mitä tuolla suuhunsa laittoi, oli hyvää ja ainakin näin silmä ja makumääriteltynä myös laadukasta, kupu oli vähintäänkin täynnä ja siinä jo miettikin, että ei varmasti tarvitse illalla paljoa grillin kautta kulkea mutta toisin kävi! Joulutoria ja vanhan kaupungin katuja kierrellessä alkoi kummasti huikoa, ei tosin pahasti mutta sellainen pikkusuolaisen nälkä oli, joten paikaksi valikoitui Beer House ja sieltä lautaselle tuli Valkoisia makkaroita, hapankaalin ja sinapin kera, tosin makkaroita tarkoitti yhtä makkaraa. Ei huono ollenkaan ja ei niin sinapin ystävänä melkein voin sanoa löytäneeni sinapin jota voi syödäkin ja hapankaali oli erittäin maukasta! Hintaa makkaralla tosin 9 euroa.
 


Paluumatkaan kuului myös Buffetpöytä, joka Silja Europalla oli mielestäni hieman runsaampi ja laadukkaampi kuin tuolla ekalla laivalla (Star).
 


Alkusalaattilautasesta unohtui ottaa kuva kun oli jo niin nälkä! Hyvää oli jälleen ja maha tuli täyteen! Vaikka jonot olivat välillä pitkätkin, niin mikään ei näyttänyt loppuvan ja sapuskaa sai kohtuu ajassa. Kokonaisuudessaan voi siis olla tyytyväinen retken ruokatarjontaan. Itse joulutorista ja muusta seikkailusta voipi lukea Timonin reissuista.

Kommentit

Suositut tekstit