Kesäillan apetta

Tällä kertaa grillin ääreen ajatti se että hyvät ystävät olivat tulossa käymään ja istumaan iltaa. Valmistelut aloitettiin jo edellisenä päivänä, jolloin laitettiin kanan palat maustumaan. Mausteeksi tuli Jim Beam viskiä, suolaa, pippuria, chiliä, savupaprikaa ja öljyä. Lisukkeeksi tuli bataattia ja porkkanoita, jotka maustettiin, suolalla, pippurilla, paprikalla ja chilillä. Muuten kylkeen töpättiin halloumia, makkaroita, fetasalaatia ja paria erillaista grillisalaattia.


Keittelin vielä kanalle grillauskastikkeen, johon laitoin 1 dl viskiä (samaa mitä marinaadissa), 1 dl kokista ja pari ruokalusikallista fariinisokeria sekä suolaa ja pippuria. Tuon kuin keitti kasaan ja sillä valeli kananpoikia grillauksen loppupuolella niin avot olipa hyvvee!

Kommentit

Suositut tekstit