Evästä Kotkan reissulta

Nyt ei ole kyse mistään gurmeesta paitsi yhden ruuan osalta, sillä ruoka tehtiin ns. merillä...tai no kerran mutta aina sen ei tarvitse olla sitä 12 tuntia haudutettua vasikanfileetä tai muuta, joskus on mukavampi mennä valmiilla! sanokoot ruokahifistelijät mitä tahansa, mutta niille voikin haistattaa pitkät!!
Se gurmee osuus tulee nyt het alkuun, Kotka on ihmeellinen paikka siellä saa ilmaista ruokaa, edellisellä kerralla tuli ilmainen pitsa ja nyt ilmainen hamppariannos. Kaverin kanssa mentiin oluelle Playerssiin ja samalla ajateltiin että otetaampa ranut tms. Tarjoilija tokaisi että jono on n. tunnin luokkaa, joten tyydyimme nestemäiseen ateriaan...kunnes tyttö juoksenteli hampparin kanssa pitkin ravintolaa. Jossain vaiheessa molemmat tokaistiin, että jos ei omistajaa löydy niin tuo annos meille ja niinhän siinä kävi että hamppari-annos lätkähti pöytään. Tuossa vaiheessa aloimme kyselemään mitä se maksaa ja vastaus oli että ei mitään!? tyttö oli bongannut yhden annoksen liikaa ja roskiin olisi kuulema mennyt jos meille ei olisi kelvannut! Kyseistä Samba burgeria voin suositella lämpimästi!


Kiitokset myös erittäin hyvästä ja hauskasta palvelusta! En nyt muista tarjoilijan nimeä mutta kiitokset!
Loppu reissu mentiinkin sitten enemmän tai vähemmän kaupan antimilla. Rankin saaressa tuli nautittua sotkun possumunkki ja kaffe! suosittelen! eikä hintakaan ollut paha 4 euroa yhteensä.


Rankista paatilla Lehmäsaareen, jossa kaivettiin kokoontaitettava grilli esille ja alettiin laittamaan lihoja pöytään...grillitassut ja tölkilliset olutta oli just parasta, eikä siinä rehuja paljoa kaivattu!



Mutta eihän rahvas mies tuolla koko päivää pärjää, joten ääsmarketin kautta "kotio" ja sieltä tarttui matkaan hiukan kasviksiakin, porkkana, paprika ja kesäkurpitsa saivat mausteet pippurista, suolasta, basilikasta ja grillimausteesta. Tuohon kylkeen kun lätkäisi kunnon Atrillin a-luokan tasalaatuiset makkarat niin avot!


Näin välillä, aina se ei ruuanlaitto vaadi aikaa eikä sitä että käydään luomulihat hakemassa pientilalliselta, joskus on vain hyvä näin!
 

Kommentit

Suositut tekstit