Apetta @Sohwi

Suuntana ravintola Sohwi joka viettää kohta myös 50 vuotis päiviään. Listalta valikoitui Frittikanaa, johon tuli Kikhernejauhoilla leivitettyä broileria, raita-jogurttikastiketta, aasialaisittain maustettua bulguria, porkkanaa, vesikastanjaa, parsakaalia, punasipulia, tomaattia ja kimchiä.



Annos oli kookas ja näyttävä. Valitettavasti vain yksi raaka-aine jota listalla ei ollut pilasi koko annoksen ja se oli kardemumma! Oma mielipiteenihän on se, että tämä mauste kuuluu pullaan jos edes sinne! Muutanhan annos olisi varmasti ollut hyvä ja olihan se mukavan tulinen ja mausteinen mutta tuo pullamauste vaan puski kaiken päälle!! No tiedänpä olla tilaamatta tätä annosta toiste ja korostan että nythän vika ei ole ravintolassa vaan allekirjoittaneen ahtaudessa!!
Jälkkäriksi otin kahvin ja sesonkilistalta Sohwin hätävaran, johon tuli kanelikeksicrumblea, kinuskikastiketta ja puolukoita turkkilaiseen jogurttiin sekoitettuna.



Avot nyt jälkkäri pelasti päivän, mukavan kirpeänmakea ja kanelikeksi oli oiva valinta tuohon pohjaksi! Puolukat kun oli sotkettu kerman sijaan jogurttiin, joka toi mukavan täyteläisyyden olematta liian imelä!

Kommentit

Suositut tekstit