Poppamiehen Jalapeno & Cheese ja Asian Sriracha

Jälleen on se aika vuodesta kun kauppojen makkaratiskeille alkaa ilmestyä mitä erilaisimpia makkaroita. Kevään uutuudet on tietenkin koettava ja nyt käteen osui Poppamiehen makkaroita. Kyseessä siis jalapeno & cheese ja broilerimakkara asian sriracha, kovin positiivisia kokemuksia ei broiskumakkaroista ole mutta mahdollisuus pitää antaa.


Pakkaukset ainakin herättävät mielenkiinnon. Maisteluun ensin tuo broiskuinen versio. Kuten totesin, aiemmat kokemukset kanamakkaroista ei ole kovin positiivisia, mutta tämä muistuttaa koostumukseltaan perinteistä makkaraa. Maku on hyvä ja poltetta löytyy! Ei ehkä niin mehevä kun normi makkara mutta maku ja koostumus on hyvä, jatkoon menee!


Jalapeno & Cheese ylätti vahvalla jalaponen maullaan ja nimenomaan maulla ei poltteella. Juustoa on hyvin ja sekin maistuu mukavasti, hyvä suolainen ja mehevä makkara. Poltettakin löytyy sopivasti! Niin ja noiden kylkeen tuli laitettua parsoja pekonilla ja ilman, hyviä oli nekin!


Molemmille makkaroille voi antaa hyvät pisteet, erilaisia mutta hyviä, juuri tällaisia uutuuksia saisi tulla enemmänkin!

Kommentit

Suositut tekstit