Ravintola Tillikka

Viikonloppuna tuli käytyä Tampereella, oikein meinattiin mennä teatteriin ja perk....sen kerran kun minäkin koittaisin sivistää itseäni niin nämä ovat lakossa. No suotakoon se heille, itse en suostuisi ikinä tekemään töitä lauantaisin ilman erillistä korvausta.
No mutta päästiin kuitenkin sentään teatteriravintola Tillikkaan. Ravintolahan sijaitsee oikein oivalla paikalla Tammerkosken kupeessa. Ravintolan sisustus ja ulkonäkö on miellyttävä, tosin meteli ravintolassa oli jopa välillä sietämätön...no boheemit ihmiset kun saavat punkkua tarpeeksi alkaa huuto, se on varmasti tämän ravintolan ollessa kyseessä vain kestettävä.
Pitää kuitenkin sanoa etten tule ko. ravintolaan menemään toista kertaa! Palvelu oli erittäin epäammattitaitoista ja hidasta. Lautasia ei kerätty pois, alku- ja pääruuan välinen aika oli todella pitkä. Tarjoilija näytti juuri sille että lähtisivät kaikki pois, niin ei tarvitse tehdä mitään, teki joopa yhdessä vaiheessa tehdä se ravintolatyöntekijän näkökulmasta vittumaisin temppu ja viheltää!
Ruuista voin mainita seuraavaa. Alkuun söin Jättikatkaravun pyrstöjä, jotka oli tiristetty ravintolan mukaan chili-valkosipuliöljyssä...mauttomin alkupala mitä olen ikinä syönyt. Pyrstöt lilluivat punertavassa liemessä joka maistui lähinnä suolattomalta raanavedeltä chiliä ja valkosipulia olisi varmaan pitänyt etsiä naapuripöydästä. Pääruokana söin Cowboyn pihvin, joka sisälsi 180 g biisonin ulkofileepihvin, grillivoita, grillitomaattia, chunky-perunoita. Tästä täytyy tuumata, etten ole eläissäni saanut niin hyvin paistettua ja maukasta pihviä!! Tämä voisi antaa jopa anteeksi alkuruuan mauttomuuden. Jälkkärikin on aina pakko ottaa ja lautaselle päätyi tällä kertaa Tillikan suklaakakku ja vadelmapyreetä, tästä on myös sanottava että annos oli varsin maukas ja riittävä.
Kokonaisuutena kuitenkin kokemus jäi pettymyksen puolelle alkuruuan ja tarjoilun osalta, jos nyt arvosana pitää antaa niin 6/10 jos käytetään perinteistä kouluasteikkoa.
Olin jopa niin järkyttynyt alun mauttomuuselämyksestä etten tajunnut ottaa kuvia koko ravintolasta saati sapuskoista.

Kommentit

Suositut tekstit