Sataman yö

Niin tämä koko kansan suuri "festivaali" johon kaupungin teinit ryntäävät suurin joukoin örveltämään. No on tapahtumassa paljon hyvääkin, kuten osa esiintyjistä. Tosin ihmettelen tätä lippujen hinnan nousua huimasti! Kuka ihme haluaa maksaa Kaija Koosta 13 euroa? No makunsa kullakin mutta alkaa olemaan rahastuksen makua kun molempiin telttoihin saa maksaa. No joo anteeksi paatokseni tästä mutta jätän kyllä tänä vuonna kaikki maksulliset teltat väliin.
Syy miksi kirjoita sataman yöstä tänne on toki ruoka, jälleen on sataman alue pykäisty täyteen jos jonkinlaista hapanimelää, kepappia, riisiä yms. muita tiriseviä herkkuja.Mutta syy miksi kannattaa käydä Sataman yössä, jos ei nyt sitten esiintyjien takia mene on tämä koju!


Joku on oikeasti tajunnut tuoda oikeatakin lihaa ko. alueelle. Ja kuinkas se Lidl:n mainos menikään paras liha tulee......SAKSASTAAAAA! Ja vamaan tämän alueen paras liha tulee tästä kojusta. Alkupaloiksi nautiskelin vartaan a 6€ ja nyt sitten se tärkein eli kysessä oli sanan varsinaisessa merkityksessä varras, ei mikään saarioisten gepakko vaan yli 30 cm lihaa vielä pitemmässä puutikussa. Miettikääpä sitä kun ostatte kärpäsenpaskan kokoisen muikkuroven samaan hintaan.


Varrashan oli varsin maukas ja kuten jo mainitsin mielestäni kookas ja kaiken tämän 6 euron arvoinen. Välipalaksi piti toki käydä huuhtomassa palat alas oluella ja paluumatkalla en malttanut kulkea kojun ohi ottamatta jälkiruokaa, curry bratwurstia. Tämä Saksan lahja makkarateollisuudelle on jo itsestään erittäin maukas mutta kun siihen germaanisella rakkauvella lisätää hapanimeläkastiketta, currya ja parikaa niin makuelämys on taattu.


Ei voi kun kiittää kyseistä kioskia antimista ja jos jaksan niin käyn syömässä muissakin kojuissa ja niistä sitten tekstiä lisää. Tosin legendan mukaan noista kojuistahan ei kannata syödä ekan yön jälkeen....ne lokit, ne lokit jätän tarinan kertomatta jokainen miettikööt itse.

Kommentit

Suositut tekstit