Kallioplanetaario

Niin rakas työnantjani vei tiimimme syömään ja katsomaan esitystä mustista aukoista Kallioplanetaarioon. Paikassa olen aina halunnut käydä ja nyt varsinkin kun tarjolla on ilmainen esitys ja ruokaa niin eihän siitä voi kieltäytyä. Oli kuullut paljon hyvää planetaarion sapuskoista joten odotukset olivat korkealla.
Täytyy todeta että ruokailemaan kyseiseen paikkaan ei kannata mennä tai ainakaan tämän kokemuksen perusteella. Alkuun kuten kokki sanoi "voitte aloittaa tapaksista" Nämä "tapaksethan" piti sisällään kurkkunpaloja, tomaattia, oliiveja, peruna-, punajuuri- ja italiansalaattia (kaupan valmistavaraa) sekä kylmiä nakkeja, lihapullia ja kanamunia.Itse olisin kutsunut tätä enemmänkin lastenkutsujen pikkupurtaviksi, tosin kuinka moni ipana tai yllipäätään ihminen voi syödä oliiveja!
Pääruoka antoi odottaa itsestään jopa makunautintoa mutta pettymyshän se oli tämäkin kokonaisena grillattua häränfileetä mallaskastikkeella ja valkosipuliperunoita, juu sentin paksuja paloja lihaa lillui lämpöaltaassa kastikkeessaan ja vieressä höyrysi perunat. No jokuhan voisi ajatella että viilaan jo pilkkua mutta kun puhutaan grillaamisesta niin en käsitä termiä niin että tehdään kokonaisista paloista karjalanpaistia! No kermapotuthan maistuu aina niihin ei oikein voi pettyä mutta ei niistä mitään yllätystäkään saa. Liha oli läpensä kypsää vaikkakin tarkka ruokailuaika oli tiedossa, joten asiansa osaava kokki olisi saanut lihan edes näyttämään punertavalta.


Kyllä maha tuli täyteen mutta kehua ei kauheasti pysty. Planetaariossa aion vierailla kyllä uudestaankin mutta vain esitysten vuoksi.

Kommentit

Suositut tekstit