Juustokeittoa pohojanmaalla


Tuli tuossa käytyä Seinäjoella juhlimassa kaverin kolmekymppisiä ja sitä kautta myös oltua ihan hotellissakin yötä. Pakkohan se oli ennen juhla-ateriaa käydä nappasemassa jotain särvintä, ettei maha tyhjänä tarvitse olutta lähteä ryystämään.
Majapaikan tarjosi Sokos Hotel Lakeus ja särvintä tuli laitettua suuhun ravintola Matadorissa ja koska illalla oli tarjolla purtavaa niin ei alkuruokia pidemmälle tullut eksyttyä. Valinta osui Juustokeittoon kera paahdetun chorizon ja olipa varsin maukas kokemus mutta voiko mennä pahasti pieleen jos raaka-aineena on kerma ja juusto?
Palvelu pelasi hyvin eikä tarvinnut odotella ja muistettiin välillä käydä kysymässä onko kaikki hyvin ja ottaisimmekko lisää juotavia. Sen verran hyvä maku jäi suuhun ruuasta ja palvelusta että pitänee suositella ko. hotellia ja ravintolaa. Valitettavasti kuvia ei tullut otettua illan sapuskasta.


Kommentit

  1. Jonniin kerran olen tuolla syönyt, viimeksi kuluvan vuoden huhtikuussa pitemmän kaavan mukaan ja Lakeuden kuppila on tosiaan ihan hyvä. Ennen nykyistä konseptia se oli tosin vielä parempi (alkuruuissa oli erittäin hyvä kala-alkupala, jota ei enää saa). Kilpailevassa Sokos-hotellissa olen myös atrioinut mutta Lakeus on näistä parempi. Sitten Seinäjoella on myös yksi ei-kettinkipaikka (jonka nimi ei tietenkään juuri tule mieleen, mutta sijaitsee vanhassa perinnerakennusympäristössä), jonne paikallisoppaan kanssa yritin viimeksi, mutta ei ollut auki.

    VastaaPoista
  2. Itsellä ei ole kokemusta kuin tuon juustokeiton verran, mutta hyvä kokemus sekin. Muissa ruokapaikoissa ei ole tuolla tullut käytyä, jos vaan jollain ilmeellä saat kaivettua tuon ei-kettipaikan nimen niin siellä voisi käydä vaikka joskus eksymässäkin.

    VastaaPoista
  3. Se oli mitä todennäköisimmin Uppalan kartano, osoite Ilmarisenkatu 14. Melkein aboriginaalioppaani kehui paikkaa kovin ja hän ymmärtää hyvän ruoan päälle. Miljöö näytti miellyttävältä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit