McWrap


Testit sen kun jatkuvat ja tällä kertaa syynä on yksinkertaisesti laiskuus! kyllä minäkin joskus olen laiska jopa ruuan suhteen! Ja pakko oli maistaa näitä wrappejä kun ne ainakin kotona tehtynä ovat varsin loistavia! Mäkkärin hampurilaiset poikkeavat varsin paljon siinä miltä ne näyttävät kuvissa ja sitten se mitä oikeasti saat kouraansa, mitenkähän käy näiden täytettyjen lettujen kanssa?
Niin nokka kohti mäkkiä ja tiskiltä siis kaikki kolme eri versiota tuosta herkusta eli Grilled Chiken, Sweet Chili Chiken ja Beef Onion. Pakkaukset olivat yllättävän isot ja tuoksu lupaili hyvää! Tältä ne näyttävät mainoksessa.


Yllätys olikin suuri kun repäisi paketit auki! Kyllä ne jopa muistuttivat mainoskuvaa, mitä en osannut odottaa ollenkaan joten pisteet meni 1-0 mäkkärille. Ihan ei nyt noin rehevästi ollut salaattia, eikä lihanpalat törröttäneet noi runsaana mutta pettymyksestä ei voi puhua millään. Tältä ne siis näyttivät kotona lautasella.Sitten se maku lähdetään liikkeelle siitä mikä oli paras. Makuhermoja eniten kutkutti Beef Onion, jossa oli kastiketta reilusti ja lihaakin riittävästi sekä salaattia. Toiseksi paras oli Sweet Chili Chiken joka oikeasti maistui mukavan "imelälle" ja samalla kuiten pieni polte tuntui suussa. Viimeisessä Grilled Chikenissäkään ei ole mitään valittamista maun suhteen, maukas ja mehukas sekin mutta makunystyröitä se ei niin kutkutellut kuin edelliset kaksi, joten pisteet Mäkkärille jo 2-0. Kyllä näitä voisi kokeilla toisenkin kerran mutta mielummin teen itse, kotitekoiselle nämä eivät pärjää sillä kyllä tuo "teollisuus" näistä maistuu, silti peukut tästä mäkille.


Kommentit

Suositut tekstit