One man whisky bar ja pinkki putte samassa keittiössä


Niin koitti sekin aika kun erakoituneen viskisiepon oli lähdettävä kylille tapaamaan muitakin olijoita joita tässä tapauksessa kait ihmisiksikin voisi kutsua, liekkö ollut siepolla ja possuilla kevättä rinnassa? Kevät se ajoi nämä kulinaarisesti jalostuneet oliot Muurameen ja mikäs siellä oli kokatessa kun menukin oli mitä maittavin, tosin menu muuttui matkanvarrella ja paranti muotoaan kuin se kuuluisa sika sitä juoksuaan, onni onnettomuudessa ettei strutsia tai muuta ameriikan elävän lihaa löytynyt kaupoista, sillä kielikurssille tämä johti vaikka etelänherkut jäivätkin saamatta sillä pääruokana oli kieliä kolmesta eri elukasta. Niin pääsi alkuun Vaaleanpunaisen sian ja yhden miehen viskibaarin yhteisiltamat!

Lyhykäisyydessään menu oli seuraava:
Savulohimousse rieskalautaselta.
Kieltä, paistettuja lanttukuutioita, perunafondant ja punaviinikastike
vaniljajäätelöä ja ananasta olutsiirapilla

Hommahan alkoi töiden jakamisella, minulle osui jälkiruoka ja lanttukuutioiden teko. Kiirehän ei tässä ollut sillä noiden puhe-elintin tuli ensin kiehua muutama tunti mausteliemessä, niin upposivat kattilaan hirven-, naudan- ja poronkielet ja niitä odotellessa kelpasikin istuskella patiolla ja nautia aurinkoisesta päivästä ja hyvistä juomista.


Näyttää pahalta mutta maistuu niin hyvältä!

Kyllä tätä kelpaa katella kun raavaat miehet raataa keittiössä!
Siinä ne nyt porisee, alkaa olla valmista!

Kielethän keittämisen jälkeen perattiin ja siivutettiin. Sen jälkeen ne pyöräytettiin voikilon kanssa pannulla ja sekaan vain suolaa ja pippuria.Tälläisiä herkkuja ei saa edes ravintelissa!Alkuruoka oli todella maittava!
Pääruokaakaan ei voi yhtään väheksyä, kaikki sointui täydellisesti yhteen. Kielistä parasta oli poro!


 
  

NAM!


Mikäs sen maittavampaa jäätelöä, tuoretta ananasta kuumassa olutsiirapissa sekä lasissa tilkka Portteria!


Kuten varmasti huomasitte salaattejahan ei tälläiseen ruveta sotkemaan, ne otetaan sitten iltapalaksi jos vielä sattuu hiukomaan. Ai että kun tuli vatsus täyteen ja mieli hyväksi.


Kyllä kelpasi kippistellä onnistuneen illan kunniaksi!
Ja jos ihmetelette muutaman herran ihmeellisiä paitoja niin valitettavasti euroviisut osuivat samalle illalle ja jokin ihme perversio näillä on tuohon elämää huononpaan laulukilpailuun! Onneksi kuvassa nyt kuitenkin näkyy sentään kaksi täysjäkistäkin olentoa!Siinä se sitten on illan vihannes tai se salaatti.
Mikäs onkaan parempi eines kun Suomalainen täysliha ängettynä lampaansuoleen! ja nyt on niille rehunsyöjillekkin silmänruokaa lautasella. Loppuilta menikin viisuja hävetessä tai me täysjärkiset mökötettiin terassin pöydän alla ja joimme Gambiina.
Loppusanoiksi pitää todeta että oli todella kunnia tutustua Pinkin Puten herroihin ja kunnia oli kokata heidän kanssaan! Tämä pitänee ottaa joskus uusiksi ilman noita viisuja!

Kommentit

  1. Tuota ylintä kuvaa kun tarkemmin tarkastelee... oletko ihan varma että ylimpänä oleva elin on varmasti kieli? Ettei taas olisi suomipoikaa pistetty silmään ja myyty tuote jonakin muuna kuin se oikeammin on. En tietenkään moiti, olen suomipoika itsekin ja usein silmään pistetty tai muuten vaan kusetettu mutta tuota en suuhuni enää laittaisi.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit