lauantai 1. syyskuuta 2012

Savuhovin Kestiolut


Savuhovi tämä paremmin lihan ja makkran tuottajana tunnettu firma on siis tehnyt uuden aluevaltauksen ja siirtynyt myös nestemäiseen tuotteeseen. Pullo lupaa keskaria vaativammalle väelle, jota tosin epäilin vahvasti mutta väärässä olin tälläkin kertaa. Kestiolut on varsin kelpo keskari joka todellakin maistuu paremmalta kuin keskiverto lager ja on varmasti ruokapöydässä makkaroiden/lihojen seurassa varsin varteenotettava vaihtoehto.


Vaahto: Olematon
Väri: Vaalea, kullankeltainen
Maku: Maanläheinen, humaloitu, lakritsi, hennon kitkerä
Tuoksu: Humala, vilja sekä hento humala














Kyllä tätä voi suositella pöytään laitettavaksi lihan, makkaran yms. muun oikeaa raaka-ainetta sisältävän mahantäytteen seuraksi, ostan toistekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti