Tuparit


Niin olihan se remontti-, siivous- ja muuttoporukalle järjestettävä tuparit kiitokseksi avusta. Vaikka muutettava tavaran määrä ei sinänsä päätä huimannut eikä muutossa kauaa mennyt on mielestäni vähintäänkin kohtuullista kiittää kaikkia jotka apuna olivat ja mikäs se parempi tapa onkaan kun laittaa grilli tulille, sauna päälle ja tarjota vieraille hyvää ruokaa ja juomaa.

Halusin kuitenkin tehdä asiat yksinkertaiseksi että jäisi aikaa myös istuskella vieraiden seurassa ja siksipä päädyin varsin helppoon mutta maukkaaseen kokonaisuuteen (tämä maukas siis kuultu vieraiden suusta).

Illan menu oli Cajunmaustettuja possunpihvejä, Provencenyrtteillä maustettua kananrintafileettä, lajitelma makkaroita ja salaattia. Jälkiruuaksi tuli siirapilla, vaniljasokerilla ja viskillä maustettuja uunihedelmiä ja vaniljajäätelöä.
Possua, kanaa ja lajitelma erillaisia makkaroita.


Fetasalaatti ajoi aterian terveellisempää osuutta.
Eikä ollut jälkkärissäkään valittamista.Lihat ja makkarat valmistuivat varsin nopeasti grillissä ja niitä syötäessä säädin grillin liekit pienelle ja laitoin uunihedelmät grilliin ja luukku kiinni, siellä ne saivat muhia sen aikaa kun talkooväki ahtasi itseensä lihanpaloja. Hyvää oli ja sai itsekkin keskittyä syömiseen ja seurusteluun. Hedelminä toimi banaanit, persikat ja päärynät mutta tuonnehan voi laittaa käytännössä ihan mitä hedelmiä haluaa.

Kommentit

Suositut tekstit