Pancho Villa


Pitihän sitä pikku ratulaa mennä lieventämään ja varsinkin kun ei jaksanut itse ruveta vääntämään apetta niin ravinteliinhan sitä oli suunnattava. Valinta osui tällä kertaa väinönkadulla sijaitseva Pancho Villaan. Kauheasti ei ollut etukäteisodotuksia muutamaa kaverin kommenttia lukuunottamatta.

Ravintolan sisustus oli kiva vaikka sillä minulle ei niin suurta merkitystä olekkaan. Palvelu pelasi hyvin tosin ei siellä paljoa porukkaa ollutkaan mutta siitä huolimatta. Lautaselle eksyi Chilirouhepossua joka sisälsi 180g ulkofilepihvin, chilileivityksen, grillivihanneksia, BBQ-glaze ja ranskankermaa. Kylkeen tuli toki erillisessä astiassa aimo läjä ranuja ja sen kanssa talon omaa remouladekastiketta.


Täytyy kyllä sanoa että en ole hetkeen syönyt ravintolassa näin hyvää ruokaa! Toki omaan makuun tuo chili olisi saanut tuntua enemmän mutta sellainen pieni kirputus siitä jäi kielelle, kasvikset olivat erittäin hyviä. Parasta kuitenkin oli tuo talon oma dippi noille ranuille, en millään saanut reseptiä vaikka kinusin ja uhkasin jopa mennä käymään keittiössäkin! Maha tuli täyteen ja vieläpä kohtuu hinnallakin annos maksoi 22 eskoa. Täällä tulee kyllä käytyä toistekkin!

Kommentit

Suositut tekstit