Ruokaa Viron malliin


Taas vaihteeksi kesälomareissu suuntautui Viroon, kaksi yötä Pänuussa ja kaksi Tartossa. Edelleen vieläkin näiden kaikkien reissujen jälkeen ei voi kun ihmetellä sitä eroa mikä on ruuan hinnalla, määrällä ja laadulla ravintoloissa verrattuna Suomeen! Täällä saat satasella nippanappa pitillä asetettuja rehuja 10 g pihvin päälle kun taas Virossa muutamalla kympillä irtoaa koko kattaus! Tosin yksi pettymys osui kohdalle tällä reisulla mutta siitä sitten jäljempänä. Reissun muista kohteista voi lukaista Timonin reissujen puolelta kunhan ennätän kirjoittaa!Laivan bufeen alkupaloissa ei muuten ollut moitteen sijaa!


Eikä muuten pääruuissakaan.

 


Ei varmaan tarvitse edes sanoa oliko hyvää!
Sanottava on että 20 € panostus tuohon pitopöytään kannattaa, ei tarvinnut paljon iltapaloja enää napostella! Riitti kun piti huolen vain nesteytyksestä!
Olutmakkaraa, smetanaa ja salaattia ravintola Citissä. 


loppuillasta pientä huikopalaa eli valkosipulileipiä, olutmakkarraa (jälleen) ja lihakori Kamikazen tapaan Sweet Rosiessa


Oli muuten herkkua molemmat annokset ja kumpaakin paikkaa voin lämpimästi suositella syömiseen ja juomiseen, varsinkin Sweet Rosiessa on hyvä olut ja viskivalikoima!
Tarton puolella Ruutikellarin porsasta.
 


Eikä ollut kaverin annoskaan ollut hullumpi.


Kahvilan Söprad Juures jälkiruoka olikin ainut annos jota ei voinut syödä loppuun oli niin imelää.Ruutikellari ei ehkä ole siitä halvimmasta päästä mutta rahalle saa vastinetta ja tuo porsas suklaakastikkeessa oli aivan loistava! Tuon jälkiruuan nimeä ja ko. ravintolan nettisivua en löytänyt mutta voin sanoa että hammaslääkäriliitto suosittelee!
Kakkua ja iirikohvit paikassa Kohvik Moka
 Tuossa kahvilassa oli niin paljon vaihtoehtoja ettei pienipoikanen tiennyt mistä aloittaa ja mihin lopettaa.
Sitten oli aika rapeiden kielten ja smetanan!

 


Olutmarinoitua porsasta.
Jälkkäriksi lettuja, hilloa ja jäätelöä.


 


vielä ennen hotellille menoa piti maistella kanaa ja yrttismetanaa!Niin kaikki nämä edellä olevat sapuskat tuli napsittua paikassa Pahat Pojat tässäkin paikka jota voin suositelle lämpimästi hyvää ruokaa ja kohtuu hinta!

Niin kaikkihan loppuu aikanaan niin se hyväkin! Tallinnassa piti vielä syödä ja paikaksi valikoitui  ravontola CRU ja nyt voin todeta että pienoinen pettymyshän se oli. Tosin pitää muistaa että hintataso nousee melkoisesti Tallinnaan tultessa mutta oli se annos kuitenkin säälittävä.
Pipetillä kaikkea!Olihan annos todella näyttävä mutta hintaansa nähden pieni ja ei siitä kyllä mitenkään nälkä lähtenyt! tosin maussa ja tuossa esillelaitossa ei ole moitittavaa! 
Kokonaisuudessaan jälleen mahtava ruokareissu, kiloja säästämättä ja vatsanympäryksestä tinkimättä!

Kommentit

Suositut tekstit