Panimo Hiisi


Nyt pääsi taas Suomipoika herkuttelemaan! Eli pääsin vierailemaan Jyväskylässä sijaitsevassa helmikuussa avattuun pienpanimoon nimeltään Hiisi. Hiisin pojat Mika ja Tatu ottivat meidät lämpimästi vastaan ja tietoutta jaettiin niin oluen valmistuksesta kuten pienpanimoiden ahdingosta Suomen lainsäädännön osalta. Mielenkiintoista oli kuulla miten homma on lähtenyt käyntiin ja mitä kaikkea se vaatii ennen kuin voi ensimmäiset pisarat laskea sammioon.Pienempiä käymisastioita ja painesammiot, joissa olut hapotetaan.   Muutama pullo odottaa täyttämistä.


 


Näihin niitä sitten pakataan.Tilat ovat hieman kesken ja niitä laajennetaan vielä ja mitä palautetta tuli työkavereilta niin käynti oli mielenkiintoinen ja silmiä avaava, eli erittäin onnistunut ja puskaradio on lähtenyt jo mainostamaan tätä mainiota panimoa!
Mika kertoo valmistuksesta.


 


Keitto- eli mäskäysastia.


 


Käymisastioiden täyttöä.Pääsimme juuri sopivasti katsomaan kun mäskäysastiaa pestiin ja käymisastioita täytettiin, osasta astioista näkyikin kun vesilukot pulputtelivat jo uutta satsia tulemaan.Kysymyksiä ja vastauksia.

Pääsi laskemaan Raivoavaa Rakkia tuoppiin ja maistamaan!

 


Ei voi kun toivottaa onnea ja menestystä, alku on ainakin ollut lupaava! ja toivottavasti se myös jatkuu sellaisena. Vielä kerran kiitokset panimon pojille koko työporukalta että päästiin käymän. Meille kaikille tämä oli uusi ja hieno kokemus.
Mutta ettei ilta tähän loppuisi kävimme vielä syömässä Food Bar & Kitchenissä. Ei voi tätäkään kuin kehua sillä annos oli hinta laatusuhteeltaan loistava. Itse valitsin lautaselle  Premium Kokoelman, johon kuuluin kokonainen grilliribs, friteerattua broileria, sipulirenkaita, ristikkoperunoita, BBQ-, ja sweetchilidippiä.
On siinä annoksella kokoaHerkkua oli! Lautasen tyhjäksi vetästyään ei tarvinnut enää miettiä iltapalaa, sen verran oli tuossa syömistä! Kiitos myös Foodbarin henkilökunnalle hyvästä palvelusta.

Kommentit

Suositut tekstit