tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen grillausta


Pitää sitä raavaan miehen välillä syödäkin...vaikka ei niin raavas olisikaan! mutta siinä pääsiäioluiden maistelun välissä rilli kuumaksi ja kaupasta ostetun nassen ulkofileen kimppuun, josta mukavasti saikin vuoltua hyvän kokoisia pihvejä. Kylkeen laitettiin grilliin tirisemään porkkanoita, palsternakkkaa ja parsaa.



Mausteeksi nasu sai pippurin ja suolan lisäksi hiukan soijaa ja chiliä, parsat öljyttiin ja pintaan suola sekä pippuri. Paprikat ja palsternakat saivat öljyn päälle suolaa pippuria ja provencen yrttiseoksen. Kylllä sitä kelpasi makustella terassilla varsinkin kun kelikin oli kohillaan! Kastikkeen virkaa toimitti turkkilaisesta jukurtista tehty valkosipulinen dippi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti