Pekoniparsaa


Parsaa, ei parsaa! huusi jo aikoinaan eräs sketsiohjelmakin...minä päädyin kuitenkin tuohon parsaan. Tässäkin voin häpeäkseni tunnustaa etten ole koskaan aikaisemmin tankoparsaa tehnyt.
Työkaveri antoi vihjeen että kääri pekoniin ja uuniin, mutta päädyinkin grilliin, joten parsat sinne.

Parsoihin pikku hieraisu öljyä ja pinnalle pippuria. Suolaa en laittanut sillä ajattelin pekonista sitä tulevan tarpeeksi.





















Olihan muuuten aivan hemmetin herkulllista! toki jos tuohon olisi vielä bearnaisekastikkeen viitsinyt kylkeen vääntää olisi herkku ollut ehkä vielä parempaa....toisaalta ei se kyllä sitä kaivannut! Näitä on kyllä tehtävä uudestaan. Niin paistamisesta sen verran että otin grilliin aluksi kovan lämmön että sain pekoniin värin ja sen jälkeen miedolla lämmmöllä 15-20 min näin parsa oli kypsää mutta mukavan napakka sisältä!

Kommentit

Suositut tekstit