Snelmannin maalais- ja Chorizomakkara sekä HK Kabanossi Mergues


Raati jatkukoot ja mikäs on jatkuessa kun uusia makuja pukkaa hyllylle solkenaan. Tarvitseehan se kasvava nuori energiaa ja apetta...kasvua se on leveyskasvukin, kun ei enää pituuttakaan tule kasvettua mutta asiaan.
Grilliin mätkähti kevyeksi iltapalaksi Snellmannin Maalais- ja Chorizomakkara sekä HK:n Gabanossin uutuus Mergues.


HK on panostanut jo pakettiin joka kiinniittää värillisyydellään paatuneemmankin nakinhaukkaajan huomion, Snellmannin paketit ovat taas varsin pliisuja. Pitemmittä puheitta pötykät lämpenemään ja vesi kielellä odottelemaan läskin tummumista.


Lähdetääs liikkeelle Snellmannin tuotteista. Eli Maalaismakkara oli suolaton, mauton, kuitenkin mehevä mutta jokin maku tuossa on joka tekee makkarasta jopa pahanmakuisen, pettymys oli tämä. Pisteet 2/5.
Seuraavaksi suuhun upposi Chorizo, joka oli lihaisa, mukavan suolainen, mehevä. Hyvänmakuinen mutta ei niin mausteinen kuin odotin. Jälkimakuna tulee mukava polte. Pisteet 3.5/5.
Viimeisenä mutta ei vähäisempänä tuo HK:n uutuus, joka lupaa pohjoisafrikkalaista mausteisuutta mustapippurista, sipulista, paprikasta, chilistä ja kanelista. Käyrä oli lihaisa, napakka, maukas, mehevä ja mausteinen. Kaneli antaa hienon aromin mutta ei maistu liikaa. Pisteet 4.5/5.

Kommentit

Suositut tekstit