Grillimaisteri 2014


Saksan lahja Suomelle eli LIDL järjestää tänä kesänäkin Grillimaisteri kiertueen. Heti alkuun on tuumattava että en yhtään ihmettele että myynti kasvaa ja on hyvä että edes joku lyö tänne Keski-Suomeenkin kapuloita rattaisiin näille Keskimaan ja Keskon ryöstäjille ja monopoleille!

Tapahtumahan on jälleen Suomalaisista tavoista poiketen täysin ilmainen eli ruokaa ja sirkushuveja ihan ilman että raha vaihtaa omistajaa. Mainostempauksena ja panostuksena tämä on rahallisesti varmasti aika valtava panostus LIDL:tä mutta tällä niitä asiakkaita haalitaan! Tarjolla oli makkaroita, salaattejä, mehua yms. lapsille ongintaa, tatuointeja ja piirtäjä joka teki karikatyyrejä 5 minuutissa sekä bändi soittamassa väliajoilla.

Itse kisahan on varsin mielenkiintoinen eli on kori jossa on tietyt raaka-aineet ja jokaista niitä on käytettävä ja sitten on tuotepöytä josta saa hakea lisäaineita annokseen aikaa grillaukseen on 30 min. Itse en ajatelllut osallistua vaan nauttia makkaroista ja kisatunnelmasta...enpä oli vääremmässä voinut olla.Siinä sitä on makkarat poikineen.

Makkarat ladottiin melkein väkisin lautaselle, ihan noin nälkä minulla ei ollut. Salaatteina oli peruna-, kaali-, tuorekurkkusalaattia sekä pikkelssiä. Makkkaroiden nimistä en muista kuin pizzamakkaran joka ei oikein ollut oma suosikki mutta nuo muut olikohan pippurinen ja normi niin olivat erittäin maukkaita.Oli siellä tuttujakin kisassa.

Huisketta riiittää.


Kokit työssään.Kisassahan on 2 alkuerää joista kustakin pääsee 6 jatkoon ja noista 12 finaalistista pääsee 2 siihen valtakunnalliseen finaaliin. Niinhän siinä kävi kun kaveri kanssa seisoskeltiin että yksi järjestyksenvalvoja tuli houkuttelemaan kisaan kun kaveri ei suostunut niin minut sitten pienenä miehenä "raahattiin" ilmoittautumistiskille. Muilla oli 5 min etumatka kun sain essut yms. päälle ja pääsin katsomaan mitä korista löytyy.Rillimaisteri ite!12 parhaan joukkoon pääsin muuta en valtakunnaliseen finaaliin. Ekassa korissa oli kanaa, grilliribsejä, voita, creme fraicea, pekonia ja haloumia. Toisessa oli muuten samat ainekset mutta ribsit ja kana oli vaihdettu pulledporkkiin ja lampaaseen. Huikea oli kyllä kisata ja hauskaa oli, kehuja sain maustamisesta. Lammas oli mennnyt liian kypsäksi mutta oli kuitenkin mehevä. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan sitä kisaanko en tiedä mutta tapahtuma on kyllä käymisen arvoinen 

Kommentit

Suositut tekstit