lauantai 12. heinäkuuta 2014

Äijäillan sapuskata


Pitkästä aikaa tuli istuttua iltaa hyvän ystävän kanssa ja saunottua, parannettua maalimaa ja tietenkin grillattua. Tuota jälkimmäistä kun ei olekkaan tullut näin kesän aikana tehtyä.

Menusta muodostui seuraavanlainen:
- Afrikkalaiseen tyyliin maustetut kasvikset, jotka saivat lisäpotkua chilistä. Kasviksina porkkana, palsternakka ja kesäkurpitsa.
- Soijalla, hunajalla ja pippurilla maustetut sipulit
- Pari normi kyrsää (hiillos)
- Porsaan leikkeet jotka saivat mausteekseen, pippuria, allround mausteseosta ja suolaa
- salaatin virkaa ajoivat chili- ja coleslaw- grillisalaatit


















Kyllä kelpasi terassilla istuskella ilta-auringossa ja naatiskella grillin antimista. Tuohon kun pisti vielä muutaman oluen kyytipojaksi niin ei voi moittia ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti