Sapuskata Vironmaalta


Vaihteeksi tuli matkustettua Viroon ja tarkemmin sanottuna Pänuuseen. Monestihan tuolla on tullut käytyä ja varmasti vielä monesti tulee mentyä uudelleenkin sillä paikkahan on näin kesällä aivan loistava matkakohde oli kyse sitten maisemista tai kulinaarisista nautinnoista. Maisemista voi lukea enemmän täältä.

Hintatasohan Pärnuussa on varsin huokea ja annoskoot monissa paikoissa varsin valtavat. Muutamina esimerkkeinä seljankka 3€, paistettu liha taikinassa + hömppeet 6.5€. Mutta annetaan kuvien kertoa enemmänn kuin sanojen.


Seljankka
Pakolliset kakkut

Alkuruuaksi kieltä 3€ ja nälkä lähti jo tuosta!


 Paistettu liha taikinassa pääruuaksi, oli muuten ähky olo!

Tuli käytyä Latvian puolella juustokeitolla
 Baijerin porsaanpaisti 8.5€Irkkukahvi ja juustokakku.Pikku välipalaa ravunsaksia, valkosipulileipää ja mozzarellatikkuja 10.6€

Ritarin leike.


 Viimeisen illan huikopalana siankorvat 3€
Eihän tuosta nyt pääse mihkään että ruoka siellä on valtaisan hyvää ja halpaa! Eron huomasi hyvin kun kävi Riikassa jossa hintataso onkin aivan toista mutta ei se sielläkään kallista ole ja melkein yhtä hyvääkin tuo ruoka siellä on. Hiukan se taas syletti mennä kotimatkallla grilille syömään kun pelkkä taksari maksoi sen 6.5€  No mutta ruoho on siis vihreämpää aidan toisella puolen!

Kommentit

Suositut tekstit