sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Parsa- kukkakaalisalaatti


Kuulostaa laimealta mutta maku onkin jotain aivan muuta! Tässä salaatti ainaisen pastasalaatin tilalle ns. ruokaisemmaksi salaatiksi! Ainekset on simppelit:


Parsakaalia
Kukkakaaalia
Punasipulia
Majoneesia
Kuivattuja karpaloita










Pieni kaalit suupalan kokoisiksi ja käytä kaalista myös varsiosia, kunhan katsot että ihan puisemmat tyviosat ei eksy joukkoon. Pilko punasipuli pieneksi ja sekoita karpaloiden kanssa kaalien joukkoon. Lopuksi kippaa majoneesi mukaan sekä hiukan suolaa ja mustapippuria (oman maun mukaan) sotke koko komeus keskenään ja nauti!
Kiitos tästä reseptistä kuuluu Henrikille, työkaverille, jonka kanssa monesti ruokajuttuja jaamme! On muuten niin pirun hyvää ettei meinaa saada sanotuksi. Variaatioita yms. tähän voi kehitellä vaikka kuinka, sekaan rapeaa pekonia tai salamirouhetta tms.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti