Savumajan Kesäheila ja Lidl Spare Ribs


Grillikausi sen kun jatkuu vaikka jo välillä pakkasen puolella käytiinkin! Tosin grillikausihan ei lopu talvellakaan, toisaalta turha puhua grillikaudesta kun sen kesto on 12 kk. Nyt ritilälle päätyi Ween Maan Wiljasta ostamani Savumajan Kesäheila ja Lidl:n ribsit. Noita ribsejä on tullut maistettuja ja duunailtu jo aikaisemmin, joten ne tiesinkin varsin herkulliseksi. Kesäheila oli sen sijaan täysin uusi tuttavuus ja kyllähän tämän heilan kanssa "kesä"illassa valssia kelpasi heitellä!


Eipä ne tuossa vielä niin herkulliselta näytä mutta kun noita aikansa käänteli grillin hellässä syleilyssä alkoin suolenkin väri muuttumaan! 


Makkarahan oli oikein lihaisa, maukas ja mehevä. Maku oli erittäin hyvä! Ei kiusaavia "sattumia" vaan varsin tasalaatuista tämä oli. Suolaisuus oli oikein hyvä, kyllä tässä taisi olla kesän yksi parhaista käyristä! Pisteitä tippuu 4.5 / 5 eli eipä juurikaan paremmin vois mennä. Ribsien päälle valuttelin grillauksen aikana Smokey Hickory BBQ Oilia. Tuohon kun törppäsi kylkeen vielä kermalla ryyditetyt juurekset niin ateriahan oli vallan mainio!

Kommentit

Suositut tekstit