Ruokaa Pärnuussa


Reissussa kun on niin onhan sitä jotain apettakin laitettava kupuun, vaikka sanonnan mukaan hyvä vasikka elää juomalla on "pientä" suolapalaa aina silloin tällöin työnnettävä kitusista alas!

Naudanlihaa punaviinikastikkeen kera Aleksandri Pubissa 7€, ei ihan sisäfilettä ja oli paistettu kypsäksi mutta mureaa ja hyvää silti!

Seljankkakeittoa  C.F. Hahn Pubissa, riippuen siitä missä syö keiton koostumus ja maku on enemmän tai vähemmän tomaattista...tämä oli enemmän, eikä paha ollenkaan! Hintaa kulholla vaivaiset 3.1 €.

Kuppi Cappucinoa ja pala kakkua, hinta ei jäänyt mieleen kun kuittia ei jostain syystä saanut, enkä kyllä pyytänytkään!

Juustolla kuorrutettu possunleike Citi Pubissa 13€ ehkä reissun "kallein" ateria mutta tämä paikka sijaiseekin aivan Pärnuun keskustassa!


Seljankka Aleksandri Pubissa tämä taas oli vähemmän tomaattinen versio ja hintaa kupposelle kertyi 3€


Vimosena iltana piti sitten vetää ns. pitkän kaavan kautta Sweet Rosie Pubissa. Alkuruokana tulisia kananpaloja ja valkosipulikastiketta, pääruokana irlantilainen aamupala, eli pekonia, munakas, verimakkaraa ja joitain paloja rehuja! Hintaa kokonaisuudelle oluen kanssa 10.7€. Olihan ruoka taasen hyvää ja maittavaa ja varsinkin hintataso on edelleen mielestäni todella kohtuullinen!

Kommentit

Suositut tekstit